Προβολές για τα 5 χρόνια της αμερικανικής κατοχής στο Ιράκ
Αθήνα, Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008, 21:00
στάλθηκε από Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης
(τηλ. 6977956091, arnisi@antirrisies.gr)
Ακριβής τοποθεσία: Εξάρχεια
Διοργάνωση: Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης

 
wintersoldierweb.jpg

Με την ευκαιρία της 5ης επετείου της αμερικανικής κατοχής στο Ιράκ, οι Βετεράνοι του Ιράκ Ενάντια στον Πόλεμο (IVAW) παρουσιάζουν:
ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
Στρατιώτης του Χειμώνα: Ιράκ & Αφγανιστάν
Αφηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων των κατεχόμενων.

Βετεράνοι των Η.Π.Α. των πολέμων και των κατοχών σε Αφγανιστάν και Ιράκ, οικογένειες στρατιωτικών και άμαχοι επιζώντες θα καταθέσουν τις εμπειρίες τους και θα παρουσιάσουν βίντεο και φωτογραφικά ντοκουμέντα στις ακροάσεις του Στρατιώτη του Χειμώνα που οργανώνουν οι ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ (IVAW) στις 13-16 Μαρτίου 2008 στην Ουάσιγκτον DC � Η.Π.Α. (http://ivaw.org/wintersoldier/media).

Οι ακροάσεις αυτές σχεδιάζονται με πρότυπο την εκδήλωση του 1971 με το ίδιο όνομα που είχε οργανωθεί από τους βετεράνους ενάντια στον πόλεμο στο Ντιτρόιτ και πυροδότησε το κίνημα ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ. Αυτές οι σημαντικές ακροάσεις θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω δορυφόρου, ραδιοφώνου και διαδικτύου σε όλο τον κόσμο (πληροφορίες: http://ivaw.org/wintersoldier/howtowatch).

Trailer για τις ακροάσεις αυτές καθώς και προβολή σχετικού οπτικοακουστικού υλικού θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης την Τετάρτη 12/03/2008 στις 21:00 στο Στέκι Μεταναστών, Τσαμαδού 13Α, Εξάρχεια.

Επίσης θα προβληθεί η αντιπολεμική κωμωδία MASH, μια πρόταση επιβίωσης στην παράνοια του στρατού...

htt://www.antirrisies.gr

HOME